Barcelona Bedrijfsuitje / Incentive

Wij verzorgen meerdaagse bedrijfsuitjes, teambuildings en incentives in Barcelona. Wil je personeel of goede klanten belonen met een weekendje Barcelona? Wil je medewerkers de kans geven om elkaar beter te leren kennen, de onderlinge banden versterken en de teamgeest een boost geven? Plan je een meeting in Barcelona?
 
Meet my Barcelona is een officieel reisagentschap in Barcelona. Wij kunnen de organisatie van de volledige uitstap op ons nemen (vluchten en hotel inclusief) of je doet een beroep op ons voor een of meerdere diensten ter plaatse (bijvoorbeeld: luchthaventransfers, een of meerdere activiteiten, reserveren van restaurants enz.).
 
Wij richten ons in de eerste plaats op kleinere bedrijven en groepen vanaf 10 tot 100 personen. Voor elk budget groot of klein, en met keuze uit een hele waaier aan activiteiten en diensten. Laat ons weten wat je in gedachten hebt via mark@meetmybarcelona.com. Wij komen binnen de 24 uur bij jou terug.

 

bedrijfsuitje Barcelona
 

Wat we doen

Wij creëren ervaringen die bijblijven. Dankzij onze expertkennis van Barcelona en Catalonië en een uitgebreid netwerk van lokale partners, vormen wij de logische keuze voor wie op zoek is naar originele en creatieve ideeën voor een verblijf, meeting of event in Barcelona en omgeving. Voor groepen van 10 tot 100 personen.
 

Onze diensten

U kan een of meerdere diensten kiezen: opmaak activiteitenprogramma, organisatie van originele & fun activiteiten, tours en excursies met Nederlandstalige gidsen, reserveren van restaurants, boeken van vluchten, boeken van geschikt hotel, luchthaven transfers, transport ter plaatse, organisatie van evenementen en gala diners.
 

Waarom we het doen

Wij willen een smile toveren op het gezicht van iedereen die met ons werkt. Door onze passie voor onze thuisstad te delen, door onze 10 jaar ervaring in Barcelona ten dienste te stellen, door onze gasten de kans te geven om het échte en authentieke Barcelona te ontdekken en een wereldstad te beleven alsof ze er zelf wonen.

 

Waarom je bedrijfsuitje of incentive bij Meet my Barcelona?

 

Je komt op de eerste plaats

Wij zijn een jong agentschap. Maakt niet uit hoe klein of groot je bedrijf is, je zal altijd onze belangrijkste cliënt zijn. In plaats van bij een groot agentschap aan te kloppen en op de tweede plaats te komen, heb je bij ons de zekerheid dat al onze aandacht naar jouw bedrijfsuitje of incentive gaat. Wij bieden bovendien meer flexibiliteit en maatwerk.
 

Kwaliteitswaarborg

De grootste reiswebsite ter wereld ‘Tripadvisor’ bekroonde ons onlangs met haar prestigieuze “certificaat van uitmuntendheid 2016”. De meeste activiteiten, zoals fietstochten, wandelingen en tapas tours, voeren we zelf uit met onze eigen Vlaamse en Nederlandse gidsen. Voor andere activiteiten werken we met partners die zorgvuldig werden uitgekozen en permanent worden geëvalueerd.

Authenticiteit

Bij alles wat we doen, gaan we op zoek naar authenticiteit. We vermijden de typisch toeristische plekken en activiteiten, en dompelen onze gasten onder in de lokale cultuur, tradities en gastronomie van Barcelona en Catalonië. Met onze passie en gedrevenheid maken we zo van elk moment een onvergetelijke ervaring.
 

Beste prijs/kwaliteit

Hotels, restaurants en transport onderhandelen we rechtstreeks. Wij werken niet met tussenpersonen, betalen geen commissies, dus je betaalt geen overbodige kosten. Wij genieten bovendien van kortingen bij onze vaste lokale partners, zodat we betere prijzen kunnen aanbieden. Verder hebben we de meeste activiteiten in eigen beheer, zodat je ook hier geen cent teveel betaalt.

 

Onze meest geboekte groeps-/teambuilding activiteiten

 

Barcelona Fietstocht

Fietsen in Barcelona is een unieke ervaring. We ontdekken de mooiste plekjes van de stad. Onderweg houden we een korte pitstop in een authentieke tapas bar. De tocht gaat door buurten met weinig of geen autoverkeer. Geschikt voor alle leeftijden, veel fietservaring of een goede fysieke conditie zijn niet vereist. Begeleiding door Nederlandstalige gids.

Tapas Tour

De Tapas Tour is een combinatie van sightseeing en gastronomie. We ontdekken de stad en houden halt in een 3-tal verschillende authentieke tapas bars waar we de huisspecialiteiten proeven. Kan te voet of per fiets en vervangt het middag- of avondmaal. Lekker, gevarieerd, en fun gegarandeerd. De ideale teambuilding activiteit.

Zeiltochtje op de Middellandse Zee

Barcelona ligt aan de zee, dus een zeilexcursie is een verplicht onderdeel van elke teambuilding. Gedurende een 3-tal uren trekken we er op uit op een privé-boot met kapitein. Genieten van zon, wind en zee, een glaasje cava… uniek en onvergetelijk. Ook andere wateractiviteiten zijn mogelijk: zeekajak, paddle surf, motorboot…

E-Bike Tour Montjuïc

Met een elektrische fiets bedwingen we de heuvel Montjuïc, de groene long van Barcelona. De schitterende uitzichten over de stad blijven bij. Plezier en unieke momenten gegarandeerd. Er is nauwelijks verkeer op Montjuïc, dus veel fietservaring is niet noodzakelijk. Met Nederlandstalige gids. Ook mogelijk per scooter.

Proeverij van Spaanse wijnen

In het hartje van de stad proeven we wijnen onder leiding van een Nederlandstalige wijn professional. De groep maakt kennis met 5 Spaanse wijnen en cava’s. De tasting wordt vergezeld van ambachtelijke kazen uit de streek en Spaanse charcuterie. Een aromawiel helpt bij het beschrijven van aroma’s en smaken. Leerrijk en tegelijk plezant.

Bezoek aan Wijn- en Cavamaker

Even buiten Barcelona bezoeken we met privé-bus een of meerdere gereputeerde wijnhuizen. De wijnboer geeft uitleg over het proces van wijn en cava maken, we wandelen door wijngaarden en natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om te proeven. Mogelijkheid van lunch of diner in de wijngaarden.

 

Enkele van onze klanten: