Barcelona Groepsreis

Onze Barcelona groepsreis is speciaal voor vrienden, collega’s, clubs, organisaties en verenigingen die Barcelona samen willen bezoeken, en op zoek zijn naar meerwaarde en authenticiteit.
 
Meet my Barcelona is een officieel Vlaams reisagentschap in Barcelona. Wij kunnen de organisatie van de volledige groepsreis op ons nemen (vluchten en hotel inclusief) of je doet een beroep op ons voor een of meerdere diensten ter plaatse (bijvoorbeeld: luchthaventransfers, een of meerdere activiteiten, reserveren van restaurants enz.). Wij staan voor kwaliteitsvolle groepsreizen, uitgewerkt op maat van elke groep.
 
Wij organiseren groepsreizen naar Barcelona voor elk budget groot of klein, en met keuze uit een hele waaier aan activiteiten en diensten. De minimum groepsgrootte is 10 personen. Laat ons weten hoe jouw ideale groepsreis er uitziet via mark@meetmybarcelona.com. Wij komen binnen de 24 uur bij jou terug.

 

Barcelona groepsreis

Wat we doen

Wij creëren vakanties en ervaringen die bijblijven. Onze groepsreizen zijn op maat, want elke groep heeft andere wensen en interesses. Reizigers die op zoek zijn naar meerwaarde, vinden bij ons authenticiteit en kwaliteit aan de beste prijs. Voor groepen vanaf 10 personen.
 

Onze diensten

U heeft de keuze uit meerdere diensten: opmaak reisprogramma, tours en excursies begeleid door Nederlandstalige gidsen, reserveren van restaurants, boeken van vluchten, boeken van geschikt hotel, luchthaven transfers, transport ter plaatse. Wij zijn 24/7 bereikbaar zolang de groep in Barcelona is.
 

Waarom we het doen

Wij willen een smile toveren op het gezicht van iedereen die met ons reist. Door onze passie voor onze thuisstad te delen, door onze 10 jaar ervaring in Barcelona ten dienste te stellen, door onze gasten de kans te geven om het échte en authentieke Barcelona te ontdekken en een wereldstad te beleven alsof ze er zelf wonen.

 

Waarom je Barcelona groepsreis bij Meet my Barcelona?

Wij verschillen van een traditioneel reisbureau door het feit dat wij slechts één bestemming aanbieden (Barcelona) en op de plaats van bestemming zijn gevestigd. Dit is in jouw voordeel:
 

Beleef Barcelona alsof je er zelf woont

Wij zijn al 10 jaar gevestigd in Barcelona. Bij ons beleef je Barcelona buiten de toeristische paden en ontdek je de stad zoals ze echt bedoeld is. Onze Nederlandstalige gidsen wonen al vele jaren in Barcelona, en nemen je mee naar de meest authentieke plekjes, lokale restaurants en tapas bars, en plaatsen waar enkel de Barcelonezen komen. Je beleeft de stad niet als een toerist, maar als een local.
 

Geniet van de beste kwaliteit

De grootste reiswebsite ter wereld ‘Tripadvisor’ bekroonde ons onlangs met haar prestigieuze “certificaat van uitmuntendheid 2016”. Wij behoren tot de beste agentschappen van Barcelona. Kwaliteit en klantentevredenheid staan bij ons voorop.

Op maat en voor elk budget

Elke groepsreis wordt op maat gemaakt. Door onze expertkennis van Barcelona en ons uitgebreid netwerk van lokale partners, kunnen wij een reis aanbieden die beantwoordt aan de interesses, wensen en budget van elke groep.
 

Profiteer van de beste prijzen

Met hotels, restaurants en transportaanbieders onderhandelen we rechtstreeks. Wij werken niet met tussenpersonen, betalen geen commissies, dus je betaalt geen overbodige kosten. Met een aantal partners werken we bovendien al jaren samen, waardoor we betere prijzen voor jouw groep kunnen afdwingen. Verder hebben we de begeleide tours en excursies in eigen beheer, zodat je ook hier geen cent teveel betaalt.