De fietstochten van Meet my Barcelona behoren tot de beste fietstours van Barcelona. Voor het derde jaar op rij ontving Meet my Barcelona het “Certificaat van Uitmuntendheid” van Tripadvisor. Dit certificaat beloont bedrijven die consistent de beste beoordelingen van hun klanten krijgen.

De Nederlandstalige fietstour van Meet my Barcelona onderscheidt zich op vier punten:

1. De fietstour gaat langs de authentieke, meer verborgen plekjes van Barcelona. De typische toeristische bezienswaardigheden komen niet voor in de tour. Op die manier ontdek je lokale plaatsjes die gewone toeristen niet te zien krijgen. En beleef je Barcelona als een echte local.

beste fietstocht van Barcelona in Nederlands

2. De Nederlandstalige fietstochten zijn steeds in kleine groepjes of privé. Nooit in grote groepen van 15 of 20 personen. Dit is gezelliger en veiliger. Op die manier is de aanpak ook veel persoonlijker. En fiets je door smalle straatjes en langs pittoreske pleintjes die niet toegankelijk zijn voor groepen.

3. De Nederlandstalige gidsen van Meet my Barcelona zijn Vlamingen en Nederlanders die al vele jaren in Barcelona wonen. Zij kennen de stad door en door, spreken de taal, kennen de plaatsen waar de locals gaan en vertellen jou het verhaal achter het verhaal.

beste fietstour van Barcelona

4. Een fietstour in Barcelona is niet compleet zonder ook de lokale specialiteiten te proeven. Daarom staat er tijdens de fietstour altijd een stop in een authentieke tapas bar op het programma. We proeven dan pintxos (kleine tapas met een stokje) en drinken een glaasje wijn.

Heb je ook zin om de beste fietstochten van Barcelona mee te maken? Kijk dan HIER voor een overzicht van onze fietstochten. Of mail ons op mark@meetmybarcelona.com . Wij kijken er naar uit om samen door Barcelona te fietsen!

beste Barcelona fietstour