Fietsen huren in Barcelona

 

Fiets huren in Barcelona: keuze genoeg

Barcelona heeft heel veel shops waar je fietsen kan huren per uur of per dag. Een fiets huren voor een dag kan vaak al voor 12 euro. Gewoonlijk moet je je paspoort of rijbewijs als waarborg achterlaten.
 
Kijk op het kaartje om een fietsverhuur in Barcelona in de buurt van je hotel of appartement te vinden. Wanneer je op de blauwe fietser klikt, verschijnt de naam van het fietsverhuurbedrijf, de website en de prijs.
 
In de Gotische wijk bevelen wij Green Bikes aan, waar we zelf onze fietsen huren. Verblijf je in de gezellige Poble Nou wijk, dan raden we Pedal Bike Rental aan, gerund door de Vlaming Steven Bessemans.

 

 

Elektrische fiets huren

Barcelona is gebouwd tegen een helling: vanaf de zee loopt de stad geleidelijk naar boven. Waar het historisch centrum nog vlak is, begint het in Eixample omhoog te gaan, en vanaf de Gracia wijk wordt het steil.
 
Indien je bijvoorbeeld Park Güell, dat bovenaan in Gracia ligt, per fiets wil bezoeken, kan je beter een elektrische fiets huren. Ook als je de heuvel Montjuïc naar boven wil fietsen, ben je beter af met een elektrische fiets.
 
Op het kaartje hebben we de shops samengebracht waar je een elektrische fiets kan huren in Barcelona. In een aantal shops kan je al een elektrische fiets huren voor 25 euro per dag.

 

Volg ons op Facebook

 

 

Onze tours in Barcelona

 

Fietstour Barcelona

fietsen in barcelona vlaamse gids

 

Stadswandeling Barcelona

vlaamse gids barcelona

 

Privé Fietstour Barcelona

vlaamse gids in barcelona