Fietstocht Barcelona met Tapas

Fietstocht Barcelona met Tapas
 

Details Fietstocht Barcelona :

  • Fietstocht Barcelona elke dag om 10 uur, duurt tot +- 13 uur
  • Proeverij in authentieke tapas bar (inbegrepen in prijs)
  • Kleine groepjes, in Nederlands met Vlaamse gids
  • Fysieke conditie niet vereist: rustig tempo, vlakke route
  • 100% veilig: buurten met weinig of geen verkeer
  • Voor volwassenen, senioren en kinderen vanaf 6 jaar
  • Betaling na afloop, geen voorafbetaling nodig

 
Fietstocht Barcelona met Tapas

Prijzen Fietstocht Barcelona :

2 personen 3 – 6 personen 7 + personen
70€ / persoon 65€ / persoon* Extra korting

*kids < 16 jaar = 40€ (vanaf minimum 2 volwassenen)

Inbegrepen in prijs :

 • Fietstocht Barcelona met Vlaamse gids
 • 3 hapjes (“pintxos”) + 1 drankje
 • Huur comfortabele fietsen
 

Onze Fietstocht Barcelona in beeld…

Onze Fietstocht Barcelona behoort tot de beste fietstochten van Barcelona volgens Tripadvisor

“Fantastische fietservaring doorheen indrukwekkend Barcelona!!”
Alexander, Gent

“Super fietstocht in ontspannende sfeer!!!!!Zeker doen!!!!!!!!!!!!”
Nadia B.

“Unieke fietstocht door Barcelona”
Andy Desutter, Aalst

“Leer Barcelona op een andere manier ontdekken.”
K. Roex, Genk

“Topfietstocht in Barcelona!”
Mathias M.

“Super fietstocht barcelona”
Nicole Simons

“Zeer leuke fietstocht en geweldige gids!”
J.N., Mechelen

“Super gids !”
Bart K.

“Een mooie ervaring rijker!!”
GVHVV

“Topfietstocht in Barcelona!”
Mathias M.

“Zeer goed! Aanrader!”
Ellen Beyens, Ravel

“Thuiskomen in Barcelona”
Jessie, Antwerpen

“Nog aan het nagenieten!”
Tom C.

“Super interessante fietstour en gids”
Els, Betekom

“Super fietstochtje !”
Kathi VDB

“Unieke ervaring… Must do!”
Bruno C.

“Echte aanrader!”
Excelsiorke, Kortrijk

“Deze stad per fiets bezoeken, een échte must … Voor herhaling vatbaar !!”
Ives, Waregem

“Ontdek het verborgen Barcelona!”
An, Papendrecht

“Aan te raden gids voor je verblijf in Barca”
Guy W., Hasselt

“Heel leuk voor ouders en tieners”
Sandra G.

“Geweldige fietstour en massas tips”
Willem, Brussel

“Topper!!”
An P., Mechelen

“Supertocht”
Luc, Gierle

“Super leuk”
Ingrid H., Hasselt

Veel meer dan een Barcelona Fietstocht

Je zal niet alleen een toffe Barcelona Fietstocht beleven, wij helpen je mee om van je hele citytrip een onvergetelijke ervaring te maken.

Tot jouw dienst vanaf boeking van Fietstocht Barcelona en zo lang je in Barcelona bent

Bij boeking van onze Fietstocht Barcelona ontvang je tips en alle informatie die je nodig hebt om je trip voor te bereiden en te plannen. Tijdens de fietstocht hoef je alleen maar te genieten. Achteraf neem je nog meer tips mee voor de rest van je verblijf. Zoals tips voor restaurants, tapas bars, activiteiten en bezienswaardigheden. Tijdens de rest van je tijd in Barcelona zijn wij steeds bereikbaar voor het geval je ons nodig hebt.

Veiligheid, ontspanning en gezelligheid staan voorop tijdens onze Fietstocht Barcelona

De meeste fietstochten in Barcelona steken zoveel mogelijk deelnemers in een groep. Daardoor zie je vaak groepen van 20 personen achter een gids aanspurten. Dit is gevaarlijk, niet relax, en je krijgt boze blikken van de buurtbewoners die het haten als er weer eens een peloton door hun straat komt gefietst. Onze Fietstocht Barcelona is in kleine groepjes (gemiddeld 4 tot 6 deelnemers). Daardoor is het altijd veilig en aangenaam fietsen. Voor kinderen voorzien wij helmen.

Fietstocht Barcelona met professionele, lokale gastheren en -vrouwen

Meer dan als een gids, zien wij onszelf als gastheren en –vrouwen die hun gasten een aangename en ontspannen tijd willen bezorgen. Wij zijn allemaal ‘locals’ die al jaren in Barcelona wonen. Met onze kennis van de stad en onze tips haal je meer uit jouw citytrip. Het plezier en het comfort van onze gasten staan bij ons voorop. Onze Fietstocht Barcelona is een aangenaam gesprek en dialoog, geen monoloog van een gids die denkt dat hij alles weet.

Fietstocht Barcelona langs het echte, authentieke Barcelona

Er bestaan twee Barcelona’s. Een toeristisch Barcelona, waar de horden bezoekers elkaar verdringen en dat de Barcelonezen zelf zo veel mogelijk mijden. En een meer authentiek Barcelona, waar er een gezonde mix is van locals en bezoekers op zoek naar meerwaarde. Jouw Fietstocht Barcelona gaat door het authentieke deel van de stad. Zo ontdek je waar Barcelona echt om gaat, zie je de mooiste plekjes die je zelf niet zo makkelijk zou vinden, en vermijd je de drukte en de stress van de overbevolkte, puur toeristische plaatsen.

Fietstocht Barcelona: onze fietsroute

Onze Fietstocht Barcelona gaat door de wijken van het oude stadsgedeelte: El Born, de wijk aan de zee Barceloneta, El Gotico en El Raval. We komen langs plekken die je zelf niet zou vinden, de puur toeristische bezienswaardigheden en heel drukke plaatsen laten we links liggen. De wijken van de oude stad hebben allemaal weinig of geen autoverkeer, het is er veilig en aangenaam om te fietsen. We fietsen door middeleeuwse straatjes en langs gezellige plaçes, plaatsen die niet op de toeristische route liggen en niet toegankelijk zijn voor grote groepen.
 

Fietstocht Barcelona: El Born

De middeleeuwse wijk El Born is een wirwar van smalle straatjes en pittoreske pleintjes. De wijk is nagenoeg volledig verkeersvrij en ideaal om te bezoeken per fiets.

Onze Fietstocht Barcelona gaat onder meer langs:

*Santa Maria del Mar: de ‘Kathedraal van het Volk’ vormt het centrum van de gezellige El Born wijk. De imposante kerk dateert van de 14e eeuw, een periode waarin El Born de meest welvarende buurt van de stad was.

*Mercat del Born: indrukwekkende overdekte markt gebouwd tijdens de industriële revolutie. Tegenwoordig huist er een cultureel centrum waar je overblijfselen van de wijk uit de 18e eeuw kan bezoeken.

*Passeig del Born: het kloppend hart van El Born. Op deze gezellige laan en in de omliggende steegjes liggen restaurantjes, authentieke tapas bars en designer winkeltjes.

Fietstocht barcelona el born
 

Fietstocht Barcelona: Barceloneta en de zee

In Barceloneta ‘klein Barcelona’, de gezellige wijk aan de zee, kan je ook heerlijk fietsen. Er is bijna geen autoverkeer en de auto’s mogen er maximum 30 km per uur.

Onze Fietstocht Barcelona bevat:

* Plaça del Poeta Bosca: het wijkleven speelt zich af op het centrale plein, gedomineerd door de overdekte markt waar de locals elke dag boodschappen doen. De gebouwen die het plein omringen tonen mooi de evolutie die deze wijk heeft doorgemaakt.

* Barceloneta strand: Barcelona is een van de weinige steden waar het strand in de stad ligt. De azuurblauwe Middellandse Zee ziet er anders uit op elk moment van de dag en het strand ontvangt zonnekloppers het hele jaar door. Wat is er leuker dan in het zonnetje langs het strand te fietsen en de zeebries in de haren voelen?

tapas fietstour barcelona barceloneta
 

Fietstocht Barcelona: El Gotico

De Gotische wijk is de oudste wijk van Barcelona. In dit gebied stichtten de Romeinen de stad die ze Barcino doopten. In de Middeleeuwen werden er talrijke kerken en paleizen in gotische stijl opgetrokken. El Gotic is verkeersvrij dus ideaal om te verkennen per fiets.

Tijdens onze Fietstocht Barcelona komen we langs:

*Plaça Sant Jaume: monumentaal plein dat het centrum van het oude stadsgedeelte vormt. Tevens het politieke hart van Barcelona met het paleis van de Catalaanse regering (Generalitat) en het stadhuis, gebouwen die dateren van begin 15e eeuw, al zijn de façades van een recentere datum.

*Plaça Sant Just i Pastor: gezellig pleintje verborgen in het labyrinth van middeleeuwse straatjes, gedomineerd door het gotisch kerkje Sant Just i Pastor.

tapas fietstour barcelona gotico

Fietstocht Barcelona: Onze fietsen

Tijdens onze Fietstocht Barcelona rijden wij op de fietsen van Green Bikes Barcelona. Deze fietsverhuur shop is centraal gelegen in de gotische wijk en de stevige en comfortabele fietsen behoren tot de beste huurfietsen van Barcelona.
 
– De fietsen zijn zo ontworpen dat elke volwassene groot of klein zich comfortabel zal voelen. Voor kinderen hebben we kleinere fietsen (2 soorten) en voor de allerkleinsten beschikken we over babystoeltjes.
 
– De fietsen worden onderhouden door een team van professionele fietsmecaniciens. Green Bikes is een van de weinige fietsverhuurders die zo ver gaan in het onderhoud van hun fietsen.
 
– Alle fietsen beschikken over een stevig fietsslot, zodat we op elk moment even kunnen parkeren en genieten van een paar tapas en een glaasje.

fietsen tapas fietstour barcelonaFietstocht Barcelona

Fietstocht Barcelona in de media…

Fietstocht Barcelona

Fietstocht Barcelona

Fietstocht Barcelona

Fietstocht Barcelona: beoordelingen van onze gasten

Wij zijn de Nederlandstalige fietstocht in Barcelona met de hoogste score op Tripadvisor. 98% van onze gasten beoordeelt onze fietstocht als ‘uitstekend’, 2% als ‘zeer goed’.
 
Zowel in 2016, 2017 als 2018 werden we bekroond met het “Certificaat van Uitmuntendheid” dat toegekend wordt aan organisaties die jaar na jaar uitstekende beoordelingen van hun klanten krijgen.
 
Lees de meer dan 90 beoordelingen van onze klanten over onze fietstour door op het onderstaande Certificaat van Uitmuntendheid 2017 te klikken.

 

tapas fietstour barcelona tripadvisor
Meer dan 2.000 fans volgen ons elke dag op Facebook. Meer dan 50 klanten hebben hun ervaring met onze fietstocht al gedeeld op onze pagina. Onze score is 5/5.
 
Klik op de Facebook box onder om de beoordelingen van onze klanten te lezen.