Meet my Barcelona behoort tot de beste fietstours van Barcelona volgens Tripadvisor. Voor het derde jaar op rij krijgt Meet my Barcelona het “Certificaat van Uitmuntendheid” van Tripadvisor. Dit certificaat beloont bedrijven die de beste beoordelingen van hun klanten krijgen.

 

Beste fietstour Barcelona: Authenticiteit

De fietstour gaat langs de authentieke, meer verborgen plekjes van Barcelona. De typische toeristische bezienswaardigheden doen we niet. Op die manier ontdek je lokale plaatsjes die gewone toeristen niet te zien krijgen. En beleef je Barcelona als een echte local.

 
beste fietstour Barcelona

Fietsen in kleine groepjes of privé

De Nederlandstalige fietstochten zijn steeds in kleine groepjes of privé. Nooit in grote groepen van 15 of 20 personen. Dit is gezelliger en veiliger. Zo is de aanpak ook veel persoonlijker. En fiets je door smalle straatjes en langs pittoreske pleintjes waar groepen niet komen.

 

Beste Nederlandstalige gidsen

De Nederlandstalige gidsen van Meet my Barcelona zijn Vlamingen en Nederlanders die al vele jaren in Barcelona wonen. Zij kennen de stad door en door. Ze spreken Catalaans en/of Spaans, kennen de plaatsen waar de locals gaan en vertellen jou het verhaal achter het verhaal.

 
beste fietstour Barcelona

Beste fietstour Barcelona: Lokale specialiteiten proeven

Een fietstour in Barcelona is niet compleet zonder ook de lokale specialiteiten te proeven. Daarom maken we tijdens de fietstour altijd een stop in een authentieke tapas bar of nemen we deel aan een wijproeverij. In de tapas bar proeven we pintxos (kleine tapas met een stokje), tijdens de wijntasting proeven we verschillende Catalaanse en Spaanse wijnen.

 

Deelnemen aan beste fietstour Barcelona?

Heb je ook zin om onze Barcelona fietstour mee te maken? Een overzicht van onze Barcelona fietstours vind je hier: fietsen in Barcelona. Je kan ons ook mailen op mark@meetmybarcelona.com. Hopelijk tot snel op de fiets in Barcelona!

 
beste fietstour Barcelona