Meet my Barcelona is door het Catalaans Agentschap van Toerisme (ACT) geselecteerd voor het project “DMC Start Tourism”. Dit programma helpt jonge beloftevolle Catalaanse ondernemingen uit de toeristische sector om sneller te groeien.

Een 50-tal Catalaanse bedrijven stelden hun kandidatuur. Uiteindelijk werden 12 ondernemingen weerhouden. En wij zijn er daar een van!

In haar keuze voor Meet my Barcelona benadrukte het ACT de kwaliteit van de diensten die MMB aanbiedt, de nadruk op een belevingstoerisme, en het unieke karakter van de belevingen buiten de toeristische paden.

Het project is inmiddels van start gegaan. De deelnemende bedrijven krijgen 10 workshops aangeboden waarin alle aspecten van ondernemerschap en bedrijfsvoering aan bod komen. Bovendien krijgt iedereen een mentor toegewezen die de onderneming begeleidt in haar verdere groei.

Wij zijn het Catalaans Agentschap van Toerisme alvast heel erg dankbaar voor het vertrouwen. En alles wat we van dit programma opsteken, zullen we natuurlijk gebruiken om onze klanten – families, vrienden, groepen en bedrijven – nog beter te dienen.