De personeelsreis naar Barcelona organiseren voor een Vlaams IT-bedrijf? Daar waren wij wel voor te vinden! De personeelsreis naar Barcelona moest 3 dagen duren en de groep telde 70 deelnemers. Meet my Barcelona zorgde voor reservatie van hotel, meetingruimtes, transport ter plaatse, lunch en diners, en organiseerde een ontspannen namiddagactiviteit.

Het team verbleef in hotel Catalonia Plaza. Een uitstekend business hotel van 4 sterren met uitgebreide meeting faciliteiten. De ligging is centraal met in de onmiddellijke buurt verschillende toeristische topattracties.

 

Personeelsreis naar Barcelona: Dag 1

Meet my Barcelona verwelkomde de groep bij aankomst in de luchthaven en in comfortabele bus ging het naar het hotel. Na het inchecken stonden er tapas op het menu in een authentiek restaurant. De avond werd afgesloten met cocktails op het schitterende dakterras van het hotel.

 

Personeelsreis naar Barcelona: Dag 2

De volgende dag startte met meetings die doorgingen in de vergaderruimtes van het hotel. Voor de lunch trokken we naar het oude stadsgedeelte waar de groep pintxos (kleine tapas met een stokje) probeerde in een van de beste tapas bar van Barcelona. Voor velen was het de eerste keer dat ze pintxos aten. Het is een heel gezellige en informele manier van lunchen.
 
personeelsreis naar barcelona

 
In de namiddag stond een begeleide fietstour door Barcelona op het programma. De groep werd opgesplitst in 5 kleinere groepjes. Elk groepje ging vervolgens op pad met zijn eigen Nederlandstalige gids. Natuurlijk was er een rustpauze in een gezellige strandbar aan de zee.

personeelsreis naar barcelona

 
De tweede avond van de personeelsreis naar Barcelona werd afgesloten met een diner van Catalaanse paella, bereid met rijst uit de Delta del Ebre (Zuid-Catalonië) en vergezeld van Catalaanse wijnen.

personeelsreis naar barcelona

 

Personeelsreis naar Barcelona: Dag 3

De laatste dag, met een late check-out zodat wie wou een beetje kon uitslapen, was er vrije tijd en in de late namiddag ging het opnieuw per bus richting luchthaven.
 
Tijdens de 3-daagse was er steeds een lid van Meet my Barcelona aanwezig om toe te zien dat alles vlekkeloos verliep. Het team kon zich zo 100% concentreren op hun doelen zonder zich te moeten bezighouden met logistieke beslommeringen.
 
N.S., executive management assistant, mailde ons achteraf: “Nogmaals heel erg bedankt voor de fantastische organisatie van onze personeelsreis naar Barcelona. Alles was tot in de puntjes geregeld en het waren allemaal toplocaties”.

 

Zelf een personeelsreis naar Barcelona maken?

Wanneer je een personeelsreis, incentive reis of meeting in Barcelona wil organiseren, is het belangrijk om te beschikken over een betrouwbare partner ter plaatse. Meet my Barcelona is een Belgisch reisbureau gevestigd in Barcelona, gespecialiseerd in de planning van personeelsreizen, bedrijfsuitstappen, meetings en incentives in Barcelona. Hier vind je meer informatie Barcelona Incentive Reis.