Een wijnproeverij in Barcelona kan je nu combineren met een gezellige en rustige fietstocht door de stad. Met Vlaamse gids fiets je langs de meest authentieke plekjes van Barcelona. Tijdens de fietstour geniet je van een pauze in een gezellige wijnstudio. Je proeft 3 verschillende Spaanse kwaliteitswijnen onder leiding van een Nederlandstalige sommelier.

 

Route van Barcelona fietstocht

Tijdens onze Wijnproeverij Barcelona per fiets, verken je de nauwe straatjes van het historisch centrum. Je bezoekt ook de Arc de Triomf en het stadspark. De authentieke Barceloneta wijk komt aan bod en natuurlijk fiets je langs strand en zee. Je ontdekt plekjes waar je zelf niet zou komen. Je krijgt uitleg en tips van een local die in Barcelona woont. Een goede fysieke conditie of veel fietservaring zijn niet nodig.
 
wijnproeverij barcelona

 

Wijnproeverij Barcelona bij Claartje

Tijdens de fietstocht houden we halt voor een wijnproeverij. Sommelier Claartje verwelkomt ons in haar wijnstudio in hartje Barcelona. Ze laat ons kennis maken met 3 kwaliteitswijnen van Catalaanse en Spaanse bodem. De tasting duurt een half uurtje. Na de wijnproeverij zetten we onze fietstocht door Barcelona verder.

 

Wijnproeverij en fietstocht in het Nederlands!

Zowel de fietstocht met gids als de wijnproeverij zijn in het Nederlands. Een volledig Nederlandstalige activiteit waarbij je niet alleen de mooiste en meeste verborgen plekjes van Barcelona ontdekt. Je proeft en leert bij over de fantastische Catalaanse en Spaanse wijnen.

 

Wijnproeverij Barcelona met fiets: meer informatie

Alle informatie vind je via deze link: Fietstour Barcelona met Wijn Tasting. Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen in Barcelona!
 
wijnproeverij barcelona