Fietsen in Barcelona: onze Fietstours

Fietsen in Barcelona met de “beste Nederlandstalige fietstour in Barcelona” volgens Tripadvisor. 98% van onze gasten beoordeelt onze fietstocht als ‘uitstekend’, 2% als ‘zeer goed’.
 
Wil je al fietsend op korte tijd een groot stuk van de stad zien? Kan je tips gebruiken van een Vlaamse local die al 10 jaar in de stad woont? Ga dan mee met onze dagelijkse Nederlandstalige fietstours in Barcelona met Vlaamse gids. Zo ontdek je op een veilige en ontspannen manier de mooiste plekjes van de stad. Voor bezoekers die meer willen zien dan de typische toeristische bezienswaardigheden en zich willen onderdompelen in het échte en authentieke Barcelona. Persoonlijke en gezellige fietstocht op maat. Geschikt voor jong en minder jong, fysieke conditie of veel fietservaring zijn niet vereist.

 
Zoals gezien in:

Barcelona fietstocht

 
 
fietsen in barcelona

Onze meest geboekte fietstocht. Met een Vlaamse local ontdek je de charme van het échte & authentieke Barcelona. Op een ontspannen en veilige manier geniet je van een complete Barcelona ervaring. Tijdens een korte stop in een authentieke tapas bar eet je heerlijke Spaanse pintxos (inbegrepen in prijs). Geschikt voor jong (vanaf 5 jaar) en minder jong, voor wie Barcelona al bezocht heeft en voor wie het de eerste keer is. Fiets mee tijdens je eerste of tweede dag in Barcelona, zo heb je meer aan onze inside tips voor de rest van je verblijf. LEES MEER

fietsen in barcelona reserveren

Duur fietstour: 3 uur
 
Beschikbaar: Elke dag om 10 uur
 
Prijzen**: (3 pintxos + drankje + fiets inbegrepen)

2 personen 3 – 6 personen 7 + personen
60€ / persoon 55€ / persoon Extra korting

**kortingen voor kids < 16 jaar

 
 
 
fietsen in barcelona
Deze fietstocht is de ideale start van je citytrip. Op 2 uurtjes tijd ontdek je de charme van het authentieke Barcelona. Op een plezante en relaxte manier fiets je met een Vlaamse local langs de mooiste, minder toeristische plekjes. We maken je wegwijs in de stad en je krijgt een hele hoop bruikbare tips en ideeën zodat je het beste uit je citytrip zal kunnen halen. Kortom… de perfecte Barcelona introductie terwijl je geniet op de fiets. LEES MEER

barcelona fietstours reserveren

Duur fietstour: 2 uur
 
Beschikbaar: Elke dag om 15u
 
Prijzen**: (FIETS inbegrepen)

2 personen 3 – 6 personen 7 + personen
40€ / persoon 35€ / persoon Extra korting

**kortingen voor kids < 16 jaar

 
 
 
fietsen in barcelona met privé gids
 

Aan de “Privé” fietstour nemen naast de Vlaamse gids enkel jij en jouw gezelschap deel. Deze exclusieve privé tour wordt volledig op maat gemaakt. De fietsroute wordt in onderling overleg uitgewerkt. Tijdens de tocht stoppen we in een authentieke tapas bar voor een hapje en een drankje (inbegrepen in de prijs). Na de fietstour neem je ons plannetje met inside tips mee zodat je de hele vakantie lang kan genieten van het beste van Barcelona. LEES MEER

fietsen in barcelona reserveren
Duur fietstour: 3 uur
 
Prijzen: (3 pintxos + drankje + fiets inbegrepen)

2 personen 3 – 4 personen 5 – 6 personen 7 + personen
95€ / persoon 80€ / persoon 65€ / persoon Extra korting
 
 
 
fietsen in barcelona schoolreis
 

Geef uw Barcelona schoolreis extra kleur met een fietstocht langs de authentieke en niet-toeristische kant van Barcelona. Begeleiding door professionele Vlaamse/Nederlandstalige gidsen die in Barcelona wonen. Wij helpen gratis met de planning en organisatie van de schoolreis in Barcelona. We zijn bovendien 24/7 beschikbaar zolang jullie in Barcelona zijn, voor het geval je ons nodig hebt. LEES MEER

 
 

Contacteer ons via mark@meetmybarcelona.com of via telefoon op (+34) 605 07 94 69 voor meer informatie en prijsopgave.
 
 
 

Barcelona is veel meer dan de Ramblas en de Sagrada Familia. Wij hebben een Barcelona Bezienswaardigheden Top 10 samengesteld, die verder gaat dan de typische toeristische bezienswaardigheden, en ook de plekken opneemt waar de locals graag naar toe gaan. Verschillende bezienswaardigheden uit onze top 10, zoals de wijken Born en Barceloneta, komen we ook tegen tijdens onze fietstour.
 
Aan onze fietstochten en wandelingen nemen regelmatig mensen deel die al een of meerdere keren in Barcelona zijn geweest. Speciaal voor deze Barcelona habitués hebben we een aantal plekken en activiteiten ‘off the beaten path’ op een rijtje gezet: 5 dingen die je nog niet gedaan hebt in Barcelona. Voor wie het échte Barcelona wil ontdekken en dingen wil doen en zien waar de meeste toeristen niet aan toe komen.
 
Wat iedereen eens moet gedaan hebben, of je nu voor de eerste keer in Barcelona bent of niet, is een wedstrijd van Barça bijwonen. Een van de beste voetbalploegen ter wereld kan je aan het werk zien in het Camp Nou stadion, heel gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum (een kwartiertje met de metro). Maar hoe geraak je aan tickets voor de wedstrijden? Hier vind je onze volledige en geüpdate handleiding: Barcelona voetbaltickets kopen, de volledige gids.

 

 

Tijdens onze fietstours ontdekken we het echte, authentieke Barcelona. We bezoeken de plekjes die je zelf niet zou vinden en die buiten de toeristische paden liggen. Als je de meer toeristische bezienswaardigheden wil bezoeken, zoals de Sagrada Familia, de huizen van Gaudi, of Camp Nou, dan kan dat natuurlijk ook met de fiets.
 
Wij hebben twee fietsroutes in Barcelona uitgewerkt zodat je ook op eigen houtje kan fietsen in Barcelona en de belangrijkste bezienswaardigheden kan bezoeken. Tijdens de Gaudi fietsroute fiets je onder meer langs de Sagrada Familia, La Pedrera en Casa Batllo, allemaal werken van de architect Antoni Gaudi. De Camp Nou fietsroute brengt je tot aan het stadion van voetbalclub Barcelona. De route gaat altijd over fietspaden en langs verkeersluwe straten, nooit in druk verkeer. Het is dus veilig en aangenaam fietsen. Klik hier voor onze Gaudi en Camp Nou fietsroute.

 

 

Om te fietsen heb je natuurlijk een fiets nodig. Barcelona heeft heel veel shops waar je fietsen kan huren per uur of per dag. Een fiets huren voor een dag kan vaak al voor 12 euro. Gewoonlijk moet je je paspoort of rijbewijs als waarborg achterlaten. Hier vind je ons overzicht van de beste plaatsen om fietsen te huren in Barcelona, dicht bij je appartement of hotel (met handig google kaartje): Fietsen en elektrische fietsen huren in Barcelona

 

 

Tot slot zetten we 7 handige tips & tricks op een rijtje om veilig en zonder zorgen door Barcelona te kunnen fietsen. Zoals gezegd: fietsen in Barcelona is helemaal niet gevaarlijk, en wanneer je deze tips in acht neemt, ben je zeker dat je een gezellige rit door Barcelona zal maken. Klik hier: Fietstips van een Vlaamse gids in Barcelona.